Yağmur duasına çıktılar, sağanak bastırdı

Çiğil Mahallesi Halkı Yağmur Duası İçin Bir Araya Geldi

Çiğil Mahallesi sakinleri, kuraklık nedeniyle bugün öğle saatlerinde yağmur duası etmek üzere biraraya geldi.

Mahalle halkı hep birlikte yağmur duası okurken sağanak yağmur başladı. Kimileri dualarını sürdürürken, bazıları ise ıslanmamak için yakındaki kapalı alanlara sığındı.

Mahalle Muhtarı Yüksel Güzelgöz, “Bu yağmurlar bize mutluluk veriyor. Umarım bu yağışlar bereket getirir.” şeklinde konuştu.

Related Posts

Köy yolu nehre döndü

Tokat’ın Ormanözü köyünde sağanak yağmur etkili oldu. Yağış sonrası yollar nehre döndü.

Yaşlı çiftten acı haber

Denizli’nin Tavas ilçesinde yaşlı çift, evde kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Sabri Uçar hayatını kaybederken Zeliha Uçar ise hastaneye kaldırıldı.

Kanada’da bir araç, festivaldeki kalabalığın arasına daldı! En az 9 kişi öldü

Kanada’nın Vancouver şehrinde bir araç, sokak festivalindeki kalabalığın arasına daldı. Polis, en az 9 kişinin öldüğünü, olayın terör saldırısı olmadığını açıkladı.

Afyonkarahisar’da muayene için gittiği hastaneden televizyon çaldı

Afyonkarahisar’da muayene için gittiği hastanenin bekleme salonundaki televizyonu çalan şüpheli tutuklandı.

Akşam yemeğinden zehirlendiler: 53 öğrenci hastaneye kaldırıldı

Sivas’ta yurtta akşam yemeği yiyen 53 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye sevk edildi.

Ümraniye’de kadın cinayeti: Olayın ayrıntıları ortaya çıktı

Ümraniye’de, iddiaya göre erkek arkadaşıyla evine eğlenmeye gittiği kişi tarafından pompalı tüfekle sokak ortasında başından vurulan Yazgülü Coşkun (26), hayatını kaybetti. Saldırgan olay yerinden kaçarken, bir süre sonra polise teslim oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir