Vedat Milor iddialara sert çıktı: Hukuki yollara başvuracağım

Vedat Milor, Kent Lokantası Ziyareti Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Ünlü yemek eleştirmeni Vedat Milor, İstanbul Planlama Ajansı (İPA) Başkanı Dr. Buğra Gökçe ile birlikte son zamanlarda Üsküdar’da bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait Kent Lokantası’nda bulundu.

Milor, ziyaret sırasında mekanı ve sunulan yemekleri değerlendiren bir video yayınladı ve sosyal medyada dolaşan iddialara cevap verdi.

Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Milor, Kent Lokantası ziyaretinin kendi isteği doğrultusunda gerçekleştiğini belirtti.

Vedat Milor, eşlikçisi olan Buğra Gökçe ile gitmeyi kendisinin teklif ettiğini ve amacının bu mekanı hem yemek eleştirmeni hem de sosyolog kimliğiyle değerlendirmek olduğunu dile getirdi. Milor, “40 TL karşılığında sunulan dört çeşit yemek, lezzet ve toplumsal etkisi açısından önemli bir örnek teşkil ediyor” şeklinde konuştu.

“Herhangi bir kurumdan ücret almadım” diyen Milor, gelecekte kendisi hakkında yapılan asılsız suçlamalara karşı yasal yollara başvuracağını ifade etti.

Related Posts

Kurban pazarlarındaki yoğunluk bayramın ikinci gününde de sürüyor

Başkentte Kurban Bayramı’nın ikinci gününde kesimhane ve kurban pazarlarında yoğunluk devam ediyor.

Bartın’da ırmakta boğulan genç son yolculuğuna uğurlandı

Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde serinlemek için girdiği ırmakta boğularak hayatını kaybeden 20 yaşındaki Ensar Akgül, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek Yoğun Bakımda

Ferdi Zeyrek son durum…Türkiye Zeyrek’in sağlığına kavuşması için kenetlenirken, herkes doktorlardan gelecek güzel haberlere odaklandı. 

Silahlı saldırıya uğrayan Cenk Yiğiter’den sert tepki: ‘Organize bir saldırıda sadece tetikçi tutuklu’

Evinin yakınlarında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan akademisyen Cenk Yiğiter, “Organize bir saldırıda sadece tetikçi tutuklu. Gözcü, silah ticareti yapma şüphelileri adli kontrol ile serbest. Neden? Hapishanelerde anayasal haklarını kullanan öğrencilerden, siyasetçilerden, gazetecilerden yer kalmadığı için mi?” diye sordu.

Hastanede hijyen skandalına ilginç çözüm: Başhekim farelere karşı kedi aldı

AKP Milletvekili Tuba Vural’ın eniştesinin başhekim olduğu hastaneyi fareler bastı. Önlem olarak sokak kedileri getirilip servislere salındı

Ekrem İmamoğlu’ndan halka bir çağrı daha geldi

Silivri’deki Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, Gaziosmanpaşa’da düzenlenecek mitinge yurttaşları davet etti.