Bozcaada Açıklarında Kolunu Kıran Yolcu Tahliye Edildi

Bozcaada Açıklarında Yolcu Gemisinde Kolu Kırılan Yolcu Sahil Güvenlik Ekipleri Tarafından Tahliye Edildi

ÇANAKKALE – Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ilçesi açıklarında demirli olan ‘Seven Seas Grandeur’ adlı yolcu gemisinde kolu kırılan yolcu, Carolyn Sue-Mitchell adlı şahsa Sahil Güvenlik ekipleri tarafından tahliye edildi.

Marshall bayraklı ‘Seven Seas Grandeur’ adlı yolcu gemisi, Çanakkale Boğazı’ndan geçerken Bozcaada ilçesinin doğusunda demirlemişti. Bu sırada gemide bulunan Carolyn Sue-Mitchell isimli yolcuya kol kırılması teşhisi konuldu ve tıbbi tahliye talebi yapıldı. Sahil Güvenlik Botu ‘TCSG-908’ tarafından alınan yolcu, Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi’nde görevli sağlık ekibi tarafından tıbbi tahliye işlemi gerçekleştirildi. Bilinci açık ve sağlıklı olan yolcu ambulansla Geyikli feribot iskelesine taşınarak hastaneye sevk edildi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / MUSTAFA SUİÇMEZ – 3.Sayfa

Related Posts

Vücudumuzla ilgili beş efsane ve gerçek: ‘Kilolu insanların metabolizmaları daha yavaş değildir’

Vücudumuzla ilgili beş efsane ve gerçek: ‘Kilolu insanların metabolizmaları daha yavaş değildir’

Şekerli kahve içenler dikkat! Korkutan ölüm riski detayı

Bilim insanlarının yaptığı son araştırma kahvenin yeni boyutlarını gözler önüne serdi. Kahve tiryakilerini ilgilendiren önemli detay ortaya çıktı.

İdrar kaçırma hakkında merak edilenler: Nedenleri, türleri, tedavisi

Kadınlarda idrar kaçırmanın yaş ve doğumla arttığını söyleyen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Murat Ekin, yüzde 90’ı aşan başarı oranına sahip modern cerrahi yöntemlerle bu sorunun kalıcı olarak aşılabildiğini söyledi. Prof. Dr. Ekin “Kadınlar çoğu zaman bu sorunu utanarak gizliyor ya da yaşlılığın doğal sonucu olarak görüp kabulleniyor. Oysa erken müdahale ile yaşam kalitesini ciddi şekilde artırmak mümkün” dedi.

Kendinizi yorgun ve halsiz mi hissediyorsunuz? İşte nedeni

Modern yaşamın temposunun, yorgunluk ve halsizlik gibi şikayetleri yaygınlaştırdığını belirten Prof. Dr. Murat Baş, bu belirtilerin altında magnezyum eksikliğinin yatabileceğini anlattı.

Otolog kök hücre nakli MS’te umut veriyor

Türkiye’de yaklaşık 85 bin kişiyi etkileyen Multipl Skleroz (MS) hastalığına karşı kullanılan atakları azaltmaya ve engelliliği önlemeye yönelik çok sayıda etkili tedavi yöntemleri bulunuyor. Konu ile ilgili ayrıntılı bilgiler veren Nörolog Prof. Dr. Serkan Demir ve Hematolog Prof. Dr. Hasan Atilla Özkan, erken teşhisin önemine vurgu yaparak ülkemizde de uygulanan tedavilerle ilgili önemli ayrıntılar aktardı.

Uzmandan uyarı: Hamilelikte çiğ ya da az pişmiş et uyarısı

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Hakan Bilgesoy, çiğ veya az pişmiş et tüketiminin gebelikte ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceğini belirterek, “Toksoplazma gibi parazitler düşük ya da erken doğuma neden olabilir” uyarısında bulundu.