ABD’de iniş yapan bir uçağın tekerlek bölmesinde insan cesedi bulundu

T24 Dış Haberler

ABD’nin Hawaii eyaletinde Noel arifesinde United Airlines’a ait bir uçağın iniş takımı bölümünde bir ceset bulunduğu bildirildi.

202 numaralı uçuş, salı sabahı Chicago’daki O’Hare havaalanından kalktı ve öğleden sonra Maui’deki Kahului havaalanına indi.

United Airlines şirketi yaptığı açıklamada, cesedin ne zaman ve nasıl iniş takımına girdiğinin henüz belirsiz olduğunu belirtti ve iniş takımlarına sadece Boeing 787-10 uçağı dışından erişilebileceğini vurguladı.

Şirket, olayla ilgili kolluk kuvvetleriyle birlikte soruşturma yürütüldüğünü açıkladı.

Ölen kişinin kimliği henüz açıklanmadı.


Sorgu: Bir kız çocuğu neden babasını öldürmek ister?


Related Posts

DEM’den ‘bu tarihi ana şahit olun’ daveti

PKK’nın silah bırakma süreciyle ilgili DEM Parti’den açıklama geldi. Açıklamada, “Önümüzdeki hafta Kürdistan Bölgesel Yönetimi topraklarında silahların bırakılması etkinliğine ve bu tarihi ana şahitlik etmek üzere gazetecileri, STK ve siyasi parti temsilcilerini davet ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Alışveriş sitesine dev para cezası

Fransa Ekonomi Bakanlığı, çevrim içi alışveriş sitesi Shein’a, yanıltıcı ticari uygulamalarda bulunduğu gerekçesiyle 40 milyon euro para cezası verdi.

Sadece 3 ülke üretiyor! Altın değil, artık en değerli metal bu

Altın, yıllarca “en kıymetli metal” unvanını elinde tuttu. Ancak piyasalar sessizce yeni bir lideri taçlandırdı: İridyum. Sadece 3 ülkenin üretebildiği bu süper nadir metal, altını ve hatta rodyumu geride bırakarak yatırımcıların yeni gözdesi oldu.

Kuvvetli sağanak geliyor: Bu illerde yaşayanlar dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yarından itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak beklendiğini açıkladı. Samsun, Trabzon, Rize ve Artvin’de kuvvetli, Ordu ve Giresun’da, çok kuvvetli ve yer yer şiddetli yağışlar öngörülüyor.

CANLI | DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan açıklama yapıyor

CANLI | DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan açıklama yapıyor

Üst düzey Rus komutan Kursk’ta hayatını kaybetti

Rusya Deniz Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Mihayil Gudkov’un, görev esnasında Kursk bölgesinde hayatını kaybettiği duyuruldu.