İmamoğlu’ndan yeni açıklama: Sesimizden korkuyorlar

Ekrem İmamoğlu’nun Uluslararası Sosyal Medya Hesabı Engellendi

Silivri’deki Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun uluslararası sosyal medya hesabı da erişime kapatıldı.

Yasak sonrası, İmamoğlu adına yeni bir hesap açıldı. “CBAdayOfisi” kullanıcı adıyla X platformunda aktif hale getirilen hesap, İmamoğlu’nun uluslararası paylaşımlarını sürdürmesine olanak veriyor.

İmamoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, engellemenin sadece seslerini kısıtlamaya yönelik olduğunu belirtti. Adalet ve demokrasi mücadelesinden asla vazgeçmeyeceklerini vurgulayan İmamoğlu, yeni resmi hesaplarını duyurarak takipçilerine seslenmeye devam edeceklerini ifade etti.

Bu süreçte paylaştığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Bir hesabı engellediler, şimdi diğerine yöneldiler. Bu telaş, sadece bir şeyi gösteriyor: Sesimizden korkuyorlar. Ama unuttukları bir şey var—biz milyonlarız. Adalet ve demokrasi için ayaktayız. Susturmaya çalıştıkça çoğalıyoruz. Yeni resmi hesabımız @CBAdayOfisi’ni takip edin. Sözümüz de, umudumuz da burada devam edecek. #İmamoğluHerYerde”

Related Posts

Kuzenini öldürmüştü: İstenen ceza belli oldu

Pendik’te, kuzeni Duygu Şahin’i bıçaklayarak öldüren Talip Yıldız hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle iddianame hazırlandı. İddianamede ifadesine yer verilen ve kuzeni Duygu’yu 45 bıçak darbesiyle öldürdüğü ortaya çıkan, Talip Yıldız’ın, genç kızla gönül ilişkisi olduğunu söylediği belirtildi.

Engelli öğrenciye skandal yanıt veren rektör konuştu: Sözlerim çarpıtıldı

Kocaeli Üniversitesi’nde soru-cevap etkinliğinde engelli öğrencinin tuvalet talebiyle ilgili verdiği cevapla tartışmaların odağında kalan Kocaeli Üniversitesi’nde (KOÜ) Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, “Etkinlik sırasında dile getirilen engelli tuvaleti meselesi, devletimizin gücüyle çözülemeyecek bir mesele değildir. Bu konu çarpıtıldı. Devletimiz güçlüdür; binlerce, yüz binlerce tuvalet yapabilir. Burada mesele yalnızca bir tuvalet değil” dedi.

Gazze’de 65 binden fazla çocuk açlık nedeniyle ölüm riski altında: 40 gündür ekmeğe erişim yok

İsrail’in uyguladığı abluka nedeniyle Gazze’de 65 binden fazla çocuğun açlık kaynaklı ölüm tehlikesiyle karşı karşıya olduğu bildirildi. Gazze’deki hükümetin medya ofisi yaptığı açıklamada “Bölgede 40 gündür hiçbir fırın çalışamıyor, halkın temel gıdası olan ekmeğe erişimi tamamen kesilmiş durumda” ifadelerini kullandı.

Terör örgütü PKK’nın kongresini toplamasının ardından DEM Parti’den açıklama

DEM Parti’den yapılan açıklamada, “Onurlu bir barış ve demokratik çözüm yolunda yeni bir sayfa açılıyor. DEM Parti olarak bu tarihi dönüm noktasından sonra, Kürt meselesinin çözümü ve Türkiye’nin gerçek anlamda demokratikleşmesi için başta TBMM olmak üzere tüm demokratik siyaset kurumlarının sorumluluk almasının gerekliliğine inanıyoruz.” denildi.

Erişim engelinin ardından… Ekrem İmamoğlu’ndan Van mitingine çağrı!

Silivri’de tutuklu bulunan İBB Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, X hesabına erişim engeli getirilmesinin ardından Instagram hesabından CHP’nin 10 Mayıs’ta Van’da gerçekleştireceği mitinge çağrıda bulundu.

CHP’li Murat Emir: Fahrettin Koca 12 yılda 12 hastane yaptırdı, tümü teşvikli ve kamu arazileri üzerinde!

CHP’li Murat Emir: Fahrettin Koca 12 yılda 12 hastane yaptırdı, tümü teşvikli ve kamu arazileri üzerinde!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir