Takvim gazetesinde üst düzey ayrılık

Ergün Diler’in Genel Yayın Yönetmenliği görevine son verildiği öğrenildi. Resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, yerine ekonomi müdürü Faruk Erdem’in getirildiği bildirildi.

Ergün Diler

Kimdir Ergün Diler?

1968 yılında İzmir’in Buca İlçesi’nde doğan Diler, ilk ve ortaokulu Buca Lisesi’nde tamamladı. Marmara Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Gazetecilik ve Halkla İlişkiler mezunu olan Diler, 1990 yılında Sabah Gazetesi’nde gazetecilik kariyerine başladı ve farklı gazetelerde yöneticilik yaptı.

Sabah Gazetesi’nde uzun yıllar çeşitli görevlerde bulunan Diler, Akşam Gazetesi, Cine5 Televizyonu ve Star Gazetesi’nde yöneticilik yapmıştır. Son olarak Takvim gazetesinde Genel Yayın Yönetmenliği görevini üstlenmiştir.

Related Posts

Kurban pazarlarındaki yoğunluk bayramın ikinci gününde de sürüyor

Başkentte Kurban Bayramı’nın ikinci gününde kesimhane ve kurban pazarlarında yoğunluk devam ediyor.

Bartın’da ırmakta boğulan genç son yolculuğuna uğurlandı

Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde serinlemek için girdiği ırmakta boğularak hayatını kaybeden 20 yaşındaki Ensar Akgül, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek Yoğun Bakımda

Ferdi Zeyrek son durum…Türkiye Zeyrek’in sağlığına kavuşması için kenetlenirken, herkes doktorlardan gelecek güzel haberlere odaklandı. 

Silahlı saldırıya uğrayan Cenk Yiğiter’den sert tepki: ‘Organize bir saldırıda sadece tetikçi tutuklu’

Evinin yakınlarında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan akademisyen Cenk Yiğiter, “Organize bir saldırıda sadece tetikçi tutuklu. Gözcü, silah ticareti yapma şüphelileri adli kontrol ile serbest. Neden? Hapishanelerde anayasal haklarını kullanan öğrencilerden, siyasetçilerden, gazetecilerden yer kalmadığı için mi?” diye sordu.

Hastanede hijyen skandalına ilginç çözüm: Başhekim farelere karşı kedi aldı

AKP Milletvekili Tuba Vural’ın eniştesinin başhekim olduğu hastaneyi fareler bastı. Önlem olarak sokak kedileri getirilip servislere salındı

Ekrem İmamoğlu’ndan halka bir çağrı daha geldi

Silivri’deki Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, Gaziosmanpaşa’da düzenlenecek mitinge yurttaşları davet etti.