Ne duvar kaldı ne dam: Geceden sabaha cayır cayır yandı

Bursa Tahtalı Mahallesi’nde Ses Sistemleri Fabrikasında Yangın Olayı

Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Tahtalı Mahallesi’nde dün gece yarısı meydana gelen yangın, ses sistemleri imalatı yapan bir fabrikayı etkiledi.

Gece Boyunca Devam Eden Yangınla Mücadele

Fabrika çalışanları tarafından fark edilen yangın hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi ve olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Alevler hızla yayıldı ancak polis ve itfaiye ekiplerinin koordineli çabalarıyla yangın kontrol altına alındı. Soğutma işlemleri sabaha kadar devam etti.

Yangının Gün Ağarınca Ortaya Çıkardığı İzler

Sabahın ilk saatlerinde fabrikanın durumu ortaya çıktı. Dış cephe ve çatıda meydana gelen hasarlar, yangının şiddetini gözler önüne serdi.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı olayın sebebini araştırmak amacıyla soruşturma başlattı. Yetkililer, olayla ilgili detaylı incelemelerini sürdürüyor.

Related Posts

Komşular birbirine girdi: Sopalar çıktı, silahlar patladı

Bartın’da 2 komşu arasında çıkan kavgada M.K. (40), beyzbol sopasıyla; İ.Ö. (35) de silahla yaralandı. Tabancayı ateşleyen M.K. tedavisi sonrası gözaltına alınırken, durumu ağır olan İ.Ö.’nün tedavisi sürüyor.

Ümit Özdağ, Antalya’da esnafı ziyaret etti

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Antalya’da esnaf ile görüşüp sorunlarını dinledi. Özdağ, turizm sektöründeki sorunların çözülmesi gerektiğini söyledi.

Erbakan’dan İncirlik ve Kürecik çıkışı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan iktidara seslenerek, “Adana İncirlik‘teki Amerikan Üssü’nün bir an evvel kapatılması, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kontrolüne alınması lazım” dedi.

Sel tehlikesi paniğe enden oldu: 95 bin kişi tahliye edildi

Çin’in güneyindeki Hunan eyaletinde sel tehlikesi nedeniyle 95 bin kişinin güvenli bölgelere sevk edildiği bildirildi.

İran’dan saldırı sornası ilk açıklama: Kalıcı sonuçlar doğuracak

ABD, sabah saatlerinde İran’ın Fordo, Natanz ve İsfahan kentlerindeki nükleer tesislerini vurdu. Saldırı tüm dünyada yankı uyandırırken çatışmalar yeni bir seviyeye ulaştı. İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi, ABD’nin ülkesine yönelik hava …

Tekirdağ’da 200 dönüm buğday tarlası kül oldu

Tekirdağ’da çıkan yangın sonucu 200 dönüm buğday tarlası yandı.