Münbiç’te bombalı araçla saldırı

Münbiç ilçesinde Bombalı Araçla Saldırı: 4 Yaralı

Suriye’nin Halep iline bağlı Münbiç ilçesine bağlı Rabıta mahallesinde meydana gelen bombalı araç saldırısında ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı. Rabıta Mahallesi’nde park edilen araca yerleştirilen bomba patladı ve çevrede hasara neden oldu.

Olayda 4 kişi yaralanırken, güvenlik güçleri bölgedeki önlemlerini artırdı. Şu ana kadar saldırıyı üstlenen bir grup bulunmamaktadır.

Bu saldırı, Münbiç’te son zamanlarda gerçekleşen terör olaylarının bir devamı niteliğinde. Geçtiğimiz yılın son günlerinde PKK/YPG terör örgütünün düzenlediği saldırılarda 3 kişi hayatını kaybetmişti.

Related Posts

Akdeniz sallandı Naci Görür’den jet açıklama geldi! ‘Benzer depremler yaygın’

Akdeniz açıklarında 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür’den dikkat çekici bir açıklama geldi

Kadın polisin Suriyelilerin düğününde yaptığı anons sosyal medyada gündem oldu

Gaziantep’te, düğünlerde havaya ateş açılması nedeniyle yaşanan yaralanma ve can kayıplarını önlemek amacıyla Valilik ve İl Emniyet Müdürlüğü yeni bir uygulama başlattı. Suriyeli göçmenlerin yoğun olduğu bölgelerdeki düğünlere polis ekipleri gönderilerek havaya ateş açılmasının yasak olduğu yönünde anonslar yapılıyor.

İran İsrail’in güneyindeki Beerşeba kentini füzelerle vurdu

İran, İsrail’in güneyinde yer alan Beerşaba kentini füzelerle hedef aldı. Saldırı sonrası füzelerin isabet ettiği noktalardan alevler yükseldiği görüldü.

Resmî Gazete’de bugün (20 Haziran 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (20 Haziran 2025 Resmî Gazete kararları)

İran-İsrail savaşı Van turizmini vurdu

İran ile İsrail arasında yaşanan savaş nedeniyle Van turizmi de darbe aldı. İranlı turistlerin rezervasyonları iptal edilirken, otellerde doluluk oranı yüzde 20’lere kadar düştü.

Türkiye’nin en güvenilir haber kanalı Sözcü TV oldu

Reuters Enstitüsü tarafından yayınlanan 2025 Dijital Haber Raporu’na göre, Türkiye’de yayın yapan haber kanalları arasında en güvenilir medya kuruluşu Sözcü oldu.