Muğla’da sobadan sızan gaz çiftin hayatını çaldı

Muğla Fethiye’de Sobadan Zehirlenerek Hayatını Kaybeden Çift

Fethiye ilçesinde ikamet eden 62 yaşındaki Cemile ve 75 yaşındaki Mehmet Başar çifti, bir süre haber alınamayınca endişe verici bir durum ortaya çıktı. Yakınları durumu polise bildirdi ve gelen ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine intikal etti.

Ekipler, eve girerek çiftin hayatlarına son veren cansız bedenleri buldu.

Yapılan inceleme sonucunda çiftin, evlerinde kullandıkları kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlendi. Mehmet ve Cemile Başar’ın cansız bedenleri, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na sevk edildi.

Related Posts

Trump: Putin-Zelenskiy umulandan daha iyi anlaşıyor

ABD Başkanı Trump, Rusya-Ukrayna savaşına yönelik açıklamada bulundu. Trump, Putin ve Zelenskiy umulandan daha iyi anlaştığını söyledi.

Marmara Depremi Van’da Anıldı

Van’da, 1999 Marmara depreminde hayatını kaybedenler için anma töreni düzenlendi.

Bağcılar’da Uygunsuz Davranış: Sürücü ve Yolcu Yakalandı

İstanbul Emniyeti, Bağcılar’da uygunsuz hareketlerde bulunan sürücü ve yolcuyu yakaladı.

Siirt’te bıçaklı kavga

Siirt’te iki grup arasında çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda bir kişi yaralandı.

Genelkurmay Başkanı bizzat Gazze’ye gitti: Şehir 100 bin askerle kuşatılıp ele geçirilecek; işte ordunun işgal planı…

Genelkurmay Başkanı bizzat Gazze’ye gitti: Şehir 100 bin askerle kuşatılıp ele geçirilecek; işte ordunun işgal planı…

BM’den Gazze’deki insani durumla ilgili açıklama: Artık felaketin ötesinde

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, İsrail’in işgal ve ablukasının devam ettiği Gazze Şeridi’nde insani durumun “felaketin ötesinde” bir noktaya ulaştığı konusunda uyarıda bulundu. Dujarric, “Elbette, Filistinlilerin güvenliğini, geçim kaynaklarını ve onurunu zedeleyen yerleşimci şiddetine karşıyız. Batı Şeria ve Doğu Kudüs’teki Filistinlilerin korunması için bir kez daha çağrıda bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.