Malatya’da aranan kişinin cesedi göçük altından çıktı

Malatya’da Odun Deposu Göçtü: İbrahim Alıcı Hayatını Kaybetti

Malatya’nın Hekimhan ilçesine bağlı Dereköy Mahallesi’nde yaşanan acı olayda, bir evin odun deposu çöktü ve ev sahibi İbrahim Alıcı (50) göçük altında kalarak hayatını kaybetti. Alıcı, engelli kız kardeşiyle birlikte yaşayan biriydi ve üç gün boyunca haber alınamamıştı.

Üç Gündür Kayıptı

İbrahim Alıcı’nın yakınları, üç gün boyunca kendisinden haber alamayınca Dereköy Mahallesi’ndeki evine gitti. Evde yapılan incelemede, odunluğun çöktüğü ve Alıcı’nın göçük altında kaldığı anlaşıldı. Yakınları durumu fark ederek hemen 112 Acil Servis ekiplerinden yardım istedi.

İtfaiye Ekipleri Olaya Müdahale Etti

Sağlık ve itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı ve Alıcı’yı kurtarmak için çalışmalara başladı. Yapılan kontroller sonucunda ne yazık ki Alıcı’nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenaze Adli Tıp Kurumu’na Kaldırıldı

İtfaiye ekipleri uzun çabalar sonucu İbrahim Alıcı’nın cansız bedenini göçük altından çıkararak Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderdi. Savcılık incelemesi için alınan cenaze, yakınları tarafından büyük üzüntüyle karşılandı.

Related Posts

Gazze’de ölü sayısı 58 bini aştı

Soykırımcı İsrail, Gazze’ye yönelik dünkü saldırılarında 90 Filistinliyi daha katletti. 7 Ekim 2023’ten beri süren soykırımda resmi olarak tespit edilebilen toplam ölü sayısı 58 bin 66’ya, yaralı sayısı 138 bin 520’ye ulaştı. Kuşatma nedeniyle Gazze’deki açlık krizi de tahammül edilemeyecek noktaya vardı.

Büyük Kanyon’da çıkan yangın bir günde yaklaşık 20 kat büyüdü

ABD’de, Arizona eyaletinin kuzeyinde bulunan Büyük Kanyon civarında çıkan orman yangını, 24 saat içinde neredeyse 20 kat büyüdü.

Silah bırakma dünya basınında… ‘Önemli bir adım’

TERÖR örgütü PKK’dan bir grubun Irak’ın kuzeyindeki Süleymaniye’de barışa zemin hazırlamak için silah bırakıp bunları kazanda yakmaları uluslararası basında da geniş yankı buldu.

Muğla’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Muğla’da düzenlenen uyuşturucu operasyonundan gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Kurultay İŞKUR gibi çalıştı: Özgür Özel’e oy veren 121 delegeye iş

Yeni Şafak Gazetesi’nin 11 Temmuz 2025 tarihli birinci sayfasında yer alan manşet ve haberler… Güneşin payı gazı solladı Türkiye’de geçtiğimiz ay 27 bin 299 gigavatsaate ulaşan elektrik üretiminin içerisinde güneş enerjisinin payı yüzde 14,75’lik …

İran Cumhurbaşkanı: Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı ile iş birliği İran’ın nükleer meselesine yönelik çifte standardın düzeltilmesine bağlı

İran Cumhurbaşkanı: Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı ile iş birliği İran’ın nükleer meselesine yönelik çifte standardın düzeltilmesine bağlı