Konyaspor Başkanı Korkmaz, Hakem Kararlarına Tepki Gösterdi

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Galatasaray Maçını Değerlendirdi

KONYASPOR Başkanı Ömer Korkmaz, takımının Galatasaray ile oynadığı maçı değerlendirerek, oyuncularını ve teknik heyetini tebrik etti. Sahada gösterdikleri performanstan memnun olan Korkmaz, maçın hakem yönetimine dair de eleştirilerde bulundu.

Ömer Korkmaz, “Öncelikle oyuncularımızı, teknik heyetimi tebrik ediyorum. Son dakikaya kadar Galatasaray’ı tehdit eden bir oyunla ayrılıyoruz buradan. Sahada kalmaya, oyun oynamaya gayret eden bir takımız. Konyaspor olarak istediğimiz aslında bu. Bugün Ahmed Kutucu oyuna girdi, ben merak ediyorum Eyüpspor’da olsaydı bu pozisyonlarda oyundan atılmayacak mıydı? Yine Adil’e yapılan bir hamle var. Bir kırmızı kart beklentimiz var. Oyunumuzu değil, bu tarz kararları konuşuyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Korkmaz, takımının Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Galatasaray’a 1-0 mağlup olduğunu hatırlatarak, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunduğunu söyledi. Korkmaz, Bolu’da yaşanan yangın felaketi ve Konya’da meydana gelen bir binanın çökmesi sonucu hayatını kaybedenler için başsağlığı dilerken, yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu.

Konyaspor Başkanı, “Güçlü bir oyun oynamak istiyoruz. Anadolu takımlarıyla başa baş mücadele ederek adil bir şekilde oynamalıyız ki Avrupa arenasında da başarılı olabilelim. Hakemlerden bağımsız, kararlardan bağımsız dişe diş bir oyun oynanması gerekiyor. Bu takımları güçlendirecek olan da bizlerin güçlü oyunu. Biz oyun oynamak istiyoruz ama hakem kararlarına yenilmek istemiyoruz” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Related Posts

Komşular birbirine girdi: Sopalar çıktı, silahlar patladı

Bartın’da 2 komşu arasında çıkan kavgada M.K. (40), beyzbol sopasıyla; İ.Ö. (35) de silahla yaralandı. Tabancayı ateşleyen M.K. tedavisi sonrası gözaltına alınırken, durumu ağır olan İ.Ö.’nün tedavisi sürüyor.

Ümit Özdağ, Antalya’da esnafı ziyaret etti

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Antalya’da esnaf ile görüşüp sorunlarını dinledi. Özdağ, turizm sektöründeki sorunların çözülmesi gerektiğini söyledi.

Erbakan’dan İncirlik ve Kürecik çıkışı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan iktidara seslenerek, “Adana İncirlik‘teki Amerikan Üssü’nün bir an evvel kapatılması, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kontrolüne alınması lazım” dedi.

Sel tehlikesi paniğe enden oldu: 95 bin kişi tahliye edildi

Çin’in güneyindeki Hunan eyaletinde sel tehlikesi nedeniyle 95 bin kişinin güvenli bölgelere sevk edildiği bildirildi.

İran’dan saldırı sornası ilk açıklama: Kalıcı sonuçlar doğuracak

ABD, sabah saatlerinde İran’ın Fordo, Natanz ve İsfahan kentlerindeki nükleer tesislerini vurdu. Saldırı tüm dünyada yankı uyandırırken çatışmalar yeni bir seviyeye ulaştı. İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi, ABD’nin ülkesine yönelik hava …

Tekirdağ’da 200 dönüm buğday tarlası kül oldu

Tekirdağ’da çıkan yangın sonucu 200 dönüm buğday tarlası yandı.