İş insanına şantaj iddiası ekipleri harekete geçirdi

İş İnsanı A.S.’ye Şantaj İddiası

İş insanı A.S., yaklaşık 1,5 yıl önce Ö.D. isimli kadınla tanıştı. Hukuki bir mesele nedeniyle başlayan tanışıklıkları, sonrasında farklı bir boyut aldı. Ö.D., A.S.’ye dönerek, “Eşim V.G. ile boşanma sürecindeyim. V.G., tüm mal varlığıma el koydu. Şu an param yok. Boşanma sona erdikten sonra borcumu ödeyebilmem için bana para gönderebilir misin?” dedi ve iddialara göre A.S., farklı tarihlerde toplamda 4 milyon TL gönderdi.

Parasını Geri İstedi, Ancak…

Ardından Ö.D. ile V.G. arasındaki mal varlığına dair davalar sona erdiğinde A.S., parasını geri istedi. Ancak iddialara göre Ö.D., “Para vermem, bir daha benden para talep edersen seni rezil ederim. Babama haber veririm, babam önemli biri” şeklinde tehditlerde bulundu. Bunun üzerine, A.S., alacaklarına karşılık bir senet aldı. Fakat iddialara göre A.S., Ö.D.’nin veya Ö.D.’nin iddia edildiği gibi babası olan S.D.’nin tehditleri yüzünden senedi yırtarak fotoğrafını S.D.’ye gönderdi.

“Seni Rezil Ederim”

A.S., İstanbul’da bulunduğu bir sırada Ö.D. tarafından aranarak, “Elimde üstüne koyacağım cinsel içerikli videoların ve mesajların var. Ailenin ve medyanın önüne sererim. Seni rezil eder, sokaklarda dolaşamaz duruma getiririm” şeklinde tehdit edildiğini ve sürekli para talepleri aldığını ileri sürdü. Bu tehditler üzerine A.S., savcılığa başvurarak şikayetçi oldu.

Savcılık dosyasında, A.S.’nin ev kirasını ödemek ve yeni bir telefon almak için taleplerde bulunan Ö.D.’nin mesajları da yer aldı. Tehditlerin devam ettiği belirtilen dosyada A.S.’nin ifadeleri dikkat çekti.

Yaşanan olayların ardından A.S., İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayetçi oldu. Mahkeme, Ö.D. aleyhine 2 aylık uzaklaştırma kararı verirken, kadının tüm elektronik cihazlarına el konulması kararına vardı.

Related Posts

CHP’de ‘mutlak butlan’ diplomasisi: Kılıçdaroğlu ve Özel görüşecek mi?

Özel-Kılıçdaroğlu görüşmesi için yapılan bu temaslarda mesafe kat edildi mi? Yoksa Kılıçdaroğlu, Özel ile görüşmeye kapıları kapattı mı?

İstanbul’da zincirleme kaza: 1’i çocuk 5 yaralı

İstanbul’da 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1’i çocuk 5 kişi yaralandı.

Manisa’da önce patlama sonra yangın: Ekipler seferber oldu

Manisa’da eski çöp depolama alanında metan gazı patlamasının ardından çıkan yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Hafriyat kamyonu devrildi: Feci kaza can aldı

Adana’nın Ceyhan ilçesinde hafriyat döküm sahasındaki zeminin kayması sonucu devrilen kamyondaki sürücü öldü

Sofuoğlu’nun piste çıkarttığı 6 yaşındaki oğlu kaza geçirdi!

Kenan Sofuoğlu’nun altı yaşındaki oğlu Zayn Sofuoğlu, Kuzey Kıbrıs’ta katıldığı motor sporları festivalinde sıralama turunda geçirdiği kazayla izleyenleri korkuttu.

ABD Temsilciler Meclisi Trump’tan İran saldırısı için gerekçe istedi

ABD’de Temsilciler Meclisi azınlık lideri Hakeem Jeffries, Başkan Donald Trump’ın İran’a saldırı kararını eleştirerek bu durumun gerekçelendirmesini talep etti. ABD basınında yer alan haberlere göre, Temsilciler Meclisi azınlık lideri Jeffries …