İBB’de yılbaşı gecesi önlemleri: Metro 24 saat çalışacak, toplu taşıma ücretsiz

İstanbul’da Yılbaşı Gecesi Toplu Ulaşıma Özel Planlamalar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yılbaşı gecesi için özel önlemler aldı. İhtiyaçların hızlı bir şekilde karşılanması ve kesintisiz hizmet için belirli ekipler görevlendirildi.

Yılbaşı gecesi beklenen kalabalık nedeniyle toplu taşıma araçları için ek seferler düzenlendi. İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT), 31 Aralık’ta 832 farklı güzergahta 64 bin sefer yaparken yılbaşı gecesi için de toplamda 25 farklı hatta 304 ek sefer düzenleyecek. Gece boyunca devam edecek metrobüs hizmeti de 221 ek sefer ile desteklenecek.

İBB’ye bağlı toplu taşıma hizmetlerinde, dini ve ulusal bayramlar ile resmi tatillerde olduğu gibi 1 Ocak’ta da kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine 24 saat boyunca ücretsiz hizmet sunulacak.

Metro Hatları 24 Saat Hizmet Verecek

İstanbul’daki M1A, M1B, M2, M3, M4, M5, M6, M7, M8 ve M9 metro hatları, 1 Ocak’ta 24 saat boyunca açık olacak.

Ayrıca, T1, T3, T4, T5 tramvay hatları ile F1 ve F4 füniküler hatları saat 02.00’ye kadar seferlerine devam edecek. Şehir Hatları vapurları da 31 Aralık’ta yılbaşı gecesi için ek seferler düzenleyecek.

Yılbaşı gecesi tüketici hakları ihlalleri, dilencilik, izinsiz ilan ve reklamlar, kaçak hafriyat dökümü, seyyar ve izinsiz faaliyetleri önlemek amacıyla zabıta ekipleri vardiya usulüyle görev yapacak.

Related Posts

Mahmut Tanal, Boğaziçi’nde çöken tavanı paylaştı: Türkiye’nin en köklü üniversitelerinden biri, iktidar ve kayyum zihniyeti altında çürütülüyor

Mahmut Tanal, Boğaziçi’nde çöken tavanı paylaştı: Türkiye’nin en köklü üniversitelerinden biri, iktidar ve kayyum zihniyeti altında çürütülüyor

Mansur Yavaş’tan hobi bahçesi açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, “Ayaş-Sapanca İpek Yolu Kültür Rotası” programına katıldı. Yavaş’a eşi Nursen Yavaş, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, belediye bürokratları ve ilçe belediye başkanları da eşlik etti.

İsrail ordusu, Gazze’yi kalıcı olarak işgal etmek için kapsamlı saldırılar başlattı

İsrail ordusu, Gazze’yi kalıcı olarak işgal etmek için kapsamlı saldırılar başlattı

Kına gecesinde feci olay: Disko topu düştü aralılar var

Kocaeli’de düğün salonunda disko topunun düşmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Erzurum’da heyelan

Erzurum’un Oltu ilçesinde meydana gelen heyelan sonucu kırsal Kemerkaya Mahallesi’nin yolu ulaşıma kapandı.

Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Zeydan: ‘Kayyum uygulaması derhal geri çekilsin’

Yerlerine kayyum atanan DEM Partili Van Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri, mayıs ayı toplantısını gerçekleştirdi. Van Belediye Eş Başkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, kayyum uygulamasının geri çekilmesini istedi.