Gazeteci Hande Fırat’ın bilinmeyenleri… Geçmişini anlattı

Gazeteci Hande Fırat’ın Babasıyla Olan Anıları ve Özel Hayatı

Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat, yakın arkadaşı Eğitimci Ebru Doğru’nun “Ebru Doğru ile Çok Geç Olmadan” adlı Youtube kanalında duygusal anlar yaşadı. Fırat, babasını, geçmişini ve bilinmeyenleri anlattığı “Devri Amber” adlı kişisel sergisine dair önemli detayları paylaştı.

Fırat, kendisinin, annesinin ve kızı Nehir’in ortak özelliğinin çocuk yaşta babalarını kaybetmek olduğunu dile getirdi ve bunu ‘ölüm döngüsü’ olarak nitelendirdi.

Program sırasında duygusal anlar yaşayan ve gözyaşı döken Fırat, babasını yakışıklı, çapkın ve entelektüel olarak tanımlayarak şiirler yazdığını ve bir şiir kitabına sahip olduğunu açıkladı. Fırat, annesiyle babasının boşandığını ve babasının ikinci evliliğini yaptığını belirtti.

Babasının yıllar sonra annesine geri döndüğünü ve tekrar evlendiğini aktaran Fırat, babasının ölüm saatine dair dokunaklı bir anıyı paylaştı. Babasının ölüm anında yanında olmadığını fark edip bir arkadaşının evine gittiğini ve babasının öldüğü anı orada yaşadığını anlattı.

Fırat, “Devri Amber” sergisine hazırlanırken yıllardır okumadığı günlüklerini eline alarak içsel bir yolculuğa çıktığını ve bu sergiyi bir döngüyü kırmak için yaptığını belirtti. Ölüm döngüsünü kırmak amacıyla sergi hazırladığını ifade etti.

Ebru Doğru ile olan telefon görüşmesinde kızı Nehir’in babasını kaybetme sürecini anlatan Fırat, Nehir’in duygusal yanıtını paylaştı. Programda mesleği hakkında da konuşan Fırat, gelecekte mesleğini bırakmayı düşünmediğini ancak zamanın her şey için olduğunu vurguladı.

Related Posts

Son Dakika… Erdoğan ‘azgın azınlık’ dedi: Muhalefeti ‘boykot’ üzerinden hedef aldı

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memur-Sen programında konuştu. Erdoğan muhalefeti ‘boykot’ üzerinden hedef alarak “Belediyeler üzerinden esnafı tüccarı haraca bağlamış 3-5 yan kesiciyi korumak adına milletin ekmeğiyle oynuyor. Ateş çemberiyle sarılıyken böyle boykot listeleriyle milli markaları boykot almak ekonomiye savaş açmaktır” dedi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Somalili bakanla bir araya geldi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Somali Limanlar ve Deniz Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Muhammed Nur ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Komşular birbirine girdi: Sopalar çıktı, silahlar patladı

Bartın’da 2 komşu arasında çıkan kavgada M.K. (40), beyzbol sopasıyla; İ.Ö. (35) de silahla yaralandı. Tabancayı ateşleyen M.K. tedavisi sonrası gözaltına alınırken, durumu ağır olan İ.Ö.’nün tedavisi sürüyor.

Ümit Özdağ, Antalya’da esnafı ziyaret etti

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Antalya’da esnaf ile görüşüp sorunlarını dinledi. Özdağ, turizm sektöründeki sorunların çözülmesi gerektiğini söyledi.

Erbakan’dan İncirlik ve Kürecik çıkışı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan iktidara seslenerek, “Adana İncirlik‘teki Amerikan Üssü’nün bir an evvel kapatılması, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kontrolüne alınması lazım” dedi.

Sel tehlikesi paniğe enden oldu: 95 bin kişi tahliye edildi

Çin’in güneyindeki Hunan eyaletinde sel tehlikesi nedeniyle 95 bin kişinin güvenli bölgelere sevk edildiği bildirildi.