Fethiye’de Karbonmonoksit Zehirlenmesi: Çift Hayatını Kaybetti

Fethiye’de Sobadan Sızan Karbonmonoksit Çifti Hayattan Kopardı

Fethiye ilçesine bağlı Yeni Mahalle 1214 Sokak’ta yaşayan Cemile ve Mehmet Başar çifti, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamlarını yitirdi.

Çiftten haber alamayan yakınları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri ihbar üzerine eve sevk edildi ve yapılan kontroller sonucunda çiftin hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerinde yapılan inceleme sonucunda karbonmonoksit gazından zehirlendikleri tespit edilen Cemile ve Mehmet Başar’ın cenazeleri, Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cemile ve Mehmet Başar’ın hayatını kaybettiğini öğrenen çocukları ve yakınları büyük bir üzüntü içinde olduklarını ifade etti.

Related Posts

Avrupa’dan İsrail’e silah ambargosu kararı

İspanya’da koalisyon hükümetinin küçük ortağı Sumar ittifakı, muhalefetteki Podemos ve Katalonya Cumhuriyetçi Solu (ERC) partilerinin sunduğu İsrail’e yönelik silah ambargosu önerisi, mecliste 176 “evet” oyu ile kabul edildi. Tavsiye niteliğindeki …

5 yıldır kaçıyordu: 100 suçtan 94 yıl hapisle aranan kadın, yakalandı

Aksaray’da 100 farklı suçtan 94 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

Motosiklet park halindeki midibüse çarptı: Feci kaza 2 can aldı

Antalya’nın Alanya ilçesinde park halindeki midibüse arkadan çarpan motosikletin sürücüsü Kazım Alış (24) ile beraberindeki Medine Badirova (25) hayatını kaybetti.

Konya’da skandal iddia! 10 yaşındaki çocuğun başı açık diye okula kaydına yapmadılar!

Konya’nın Selçuklu ilçesinde bulunan Ahmet Hazım Uluşahin İmam Hatip Ortaokulu Müdürü H.A.,’nın 10 yaşındaki E.A isimli kız çocuğunu başı açık gerekçesiyle okula kaydını yapmadığı iddia edildi. Çocuğun ailesi ve Eğitim-İş Sendikası müdür hakkında suç duyurusunda bulundu.

İmamoğlu: Bu sadece seçim değil, yeni bir kurtuluş mücadelesi

CHP’nin İzmir’de düzenlediği tarihi mitinge mesaj gönderen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bu sadece bir seçim mücadelesi değil, bu yeni bir kurtuluş mücadelesidir. Biz, milletin iktidarını kurmaya geliyoruz” ifadelerini kullandı.

İspanya, İsrail’e uluslararası yarışma yasağı istedi

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, İsrail’in Eurovision şarkı yarışması gibi uluslararası yarışmalardan ve etkinliklerden men edilmesi gerektiğini söyledi.