Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda 4 Köpek Yavrusu Kritik Durumda Kurtarıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda acil bir durum yaşandı. Bir çalışanın çöp konteynerine attığı 4 köpek yavrusu, duyarlı hayvanseverler tarafından hızlı bir şekilde kurtarıldı. Hayvanseverler, yavruların sağlığı için derhal bir veteriner hekime başvurdu.

Birkaç hayvansever, barınağı ziyaret ederken çöp konteynerini kontrol etti ve poşet içinde yaşayan köpek yavrularını fark etti. Hemen harekete geçen hayvanseverler, yavruları kurtardı ve barınak çalışanlarıyla işbirliği yaparak onların bakımını üstlendi. Bu anlar mobil telefonlarla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın ardından Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptılar. Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelerek taleplerini dinlediler.

Olayın sorumlusu olan barınak personeli hakkında belediye tarafından derhal bir soruşturma başlatılırken ilgili personel de görevden alındı. Kurtarılan köpek yavruları ise 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmek üzere bir veteriner hekime sevk edildi.

Related Posts

Astronotlar için besin planı: Dışkıları geri dönüştürülecek

Bilim insanları, derin uzay görevlerinde astronotların yiyecek ihtiyacını karşılamak için geri dönüştürülmüş dışkıdan besin üretimi üzerinde çalışıyor.

Trump: Almanya, Britanya ve Fransa, Ukrayna’da asker bulundurmak istiyor; saygısızlık olmasın diye Putin’i Avrupalıların önünde aramadım

Trump: Almanya, Britanya ve Fransa, Ukrayna’da asker bulundurmak istiyor; saygısızlık olmasın diye Putin’i Avrupalıların önünde aramadım

Eşini öldürüp, dokuz ay küvette bekletmişti! Korkunç cinayetin zanlısı sahte kimlikle yakalandı

Kırıkkale’de 18 yıl önce eşi Özgür Sungur’u öldürüp, cesedini evindeki küvette dokuz ay beklettikten sonra tutuklanan Fatma Sungur isimli kadın, cezaevinden firar etti. Sungur, sahte kimlikle yakalandı.

Artvin’de feci kaza: Şarampole uçtu

Artvin’in Yusufeli ilçesinde bir kamyonetin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince şarampole devrildi.

Çukurca gazisi takma gözünü eline alıp komisyon üyelerine seslendi

Türkiye, Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Lokman Aylar, TBMM’de Milli Dayanışma Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nda protez gözünü çıkarıp göstererek söylediği sözler büyük yankı uyandırdı.

Trump: Putin-Zelenskiy umulandan daha iyi anlaşıyor

ABD Başkanı Trump, Rusya-Ukrayna savaşına yönelik açıklamada bulundu. Trump, Putin ve Zelenskiy umulandan daha iyi anlaştığını söyledi.