Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda 4 Köpek Yavrusu Kritik Durumda Kurtarıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda yaşanan acil durumda, bir personelin çöp konteynerine attığı 4 köpek yavrusu, hayvanseverler tarafından zamanında kurtarıldı. Haberin duyulması üzerine harekete geçen hayvanseverler, yavruların sağlığı için hemen bir veteriner hekime başvurdu.

Barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini kontrol ederken poşet içinde canlı köpek yavrularını fark etti. Hemen müdahale eden hayvanseverler, yavruları çıkardıktan sonra barınak çalışanları tarafından beslenmeleri için gerekli olan mama ve suyu sağladı. Bu anlar ise cep telefonlarıyla kaydedilerek sosyal medya üzerinde paylaşıldı.

Olayın ardından Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptı. Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Olayın sorumlusu olan barınak personeli hakkında belediye tarafından hemen bir soruşturma başlatılırken ilgili personel de görevden alındı. Kurtarılan köpek yavruları ise 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmek üzere veteriner hekime sevk edildi.

Related Posts

Fatih Erbakan: Öcalan’ı ana karada da Ankara’da da istemiyoruz

Fatih Erbakan: Öcalan’ı ana karada da Ankara’da da istemiyoruz

Almanya tarih verdi: Rusya’ya yeni yaptırım geliyor!

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, temaslarda bulunmak üzere İtalya’nın başkenti Roma’ya gelen Almanya Başbakanı Friedrich Merz ile dün akşam saatlerinde başbakanlık sarayı Chigi’de görüştü. Merz, “Rusya üzerindeki baskıyı artıracağız ve salı günü, özellikle Baltık Denizi’ndeki gölge filo üzerine odaklanacak 17. yaptırım paketi gündeme gelecek” dedi.

Nani ‘sol kanattan’ ortayı yaptı! Siyasi tercihini açıkladı

Portekizli eski milli futbolcu Luis Nani, bir dönem formasını giydiği Fenerbahçe ile de tanınan bir isim olarak, 18 Mayıs’ta gerçekleşecek genel seçimler öncesi siyasi duruşunu açıkladı. Nani, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Portekiz …

Meksika donanmasına ait geminin Brooklyn Köprüsü’ne çarpması sonucu en az 19 kişi yaralandı

Meksika donanmasına ait geminin Brooklyn Köprüsü’ne çarpması sonucu en az 19 kişi yaralandı

İsrailliler, Gazze’de ateşkes ve esirlerin geri getirilmesi talebiyle gösteri düzenledi

İsrail’in Tel Aviv kentinde toplanan yüzlerce kişi, Gazze’de ateşkesin sağlanması ve İsrailli esirlerin geri getirilmesi talebiyle gösteri düzenledi. Göstericiler, ellerinde esirlerin fotoğrafları, İsrail bayrakları ve hükümet karşıtı dövizler taşıdı.

Güney Kore’nin eski Devlet Başkanı Yoon partisinden ayrıldı

Yonhap’ın haberine göre, Yoon, Facebook hesabından yaptığı açıklamada, mensubu olduğu iktidardaki PPP’den ayrılma kararı aldığını belirtti.