Beyoğlu’nda otel saunasında yangın

İstanbul Beyoğlu’nda bir Otelde Yangın Çıktı

İstanbul’un Beyoğlu ilçesi Asmalı Mescit Mahallesi Meşrutiyet Caddesi’nde bulunan 5 katlı bir otelin eksi ikinci katındaki saunada, bugün saat 14.00 sıralarında nedeni henüz belirlenemeyen bir yangın çıktı.

Yangını fark edenlerin hemen ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Otelde bulunan misafirler güvenli bir şekilde tahliye edilirken, itfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına aldı.

Related Posts

Trump: Putin-Zelenskiy umulandan daha iyi anlaşıyor

ABD Başkanı Trump, Rusya-Ukrayna savaşına yönelik açıklamada bulundu. Trump, Putin ve Zelenskiy umulandan daha iyi anlaştığını söyledi.

Marmara Depremi Van’da Anıldı

Van’da, 1999 Marmara depreminde hayatını kaybedenler için anma töreni düzenlendi.

Bağcılar’da Uygunsuz Davranış: Sürücü ve Yolcu Yakalandı

İstanbul Emniyeti, Bağcılar’da uygunsuz hareketlerde bulunan sürücü ve yolcuyu yakaladı.

Siirt’te bıçaklı kavga

Siirt’te iki grup arasında çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda bir kişi yaralandı.

Genelkurmay Başkanı bizzat Gazze’ye gitti: Şehir 100 bin askerle kuşatılıp ele geçirilecek; işte ordunun işgal planı…

Genelkurmay Başkanı bizzat Gazze’ye gitti: Şehir 100 bin askerle kuşatılıp ele geçirilecek; işte ordunun işgal planı…

BM’den Gazze’deki insani durumla ilgili açıklama: Artık felaketin ötesinde

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, İsrail’in işgal ve ablukasının devam ettiği Gazze Şeridi’nde insani durumun “felaketin ötesinde” bir noktaya ulaştığı konusunda uyarıda bulundu. Dujarric, “Elbette, Filistinlilerin güvenliğini, geçim kaynaklarını ve onurunu zedeleyen yerleşimci şiddetine karşıyız. Batı Şeria ve Doğu Kudüs’teki Filistinlilerin korunması için bir kez daha çağrıda bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.