Antalya’da Uyuşturucu Operasyonu: 12 Gözaltı

Antalya Emniyeti Uyuşturucu Operasyonunda 12 Şüpheli Gözaltına Alındı

Antalya Emniyeti, uyuşturucu madde ticaretini engellemek amacıyla Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı ilçelerinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında 12 şahıs gözaltına alınırken, çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Bazı evlerde ise uyuşturucu seralarına rastlandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu ticaretinin ve kullanımının engellenmesi amacıyla il genelinde geniş çaplı bir operasyon düzenledi. Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı ilçelerinde belirlenen 15 adrese simultane olarak operasyon düzenlendi.

Operasyona, 150 polis memuru ve 4 narkotik madde arama köpeği katıldı. Yapılan aramalarda 160 gram metamfetamin, 120 adet sentetik kannabinoid, 78 adet sentetik ecza maddesi, 25 gram esrar, 5 adet makas, 1 adet hassas terazi, 1 adet tabanca ve 10 adet fişek ele geçirildi. Ayrıca, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği düşünülen bir miktar Türk Lirası da bulundu.

Operasyon sonrasında gözaltına alınan 12 şüpheli hakkında “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak ve sağlamak” suçundan işlem başlatıldı. Bir şahıs hakkında izinsiz kenevir yetiştirmek suçlamasıyla, üç şahıs hakkında ise “uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek ve bulundurmak” suçlarından adli işlem yapıldı. – ANTALYA

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

30:30:30 diyeti: Ayda 6 kilodan fazla vermenize yardımcı oluyor

Diyetisyen Emma Bardwell, bir ayda 6 kilodan fazla verdiren 30:30:30 diyeti hakkında bilgi verdi.

Uzmanlar uyarıyor: Evlilik öncesi bu testi mutlaka yaptırın!

Uzmanlar uyarıyor: Evlilik öncesi bu testi mutlaka yaptırın!

Uzmanlardan kritik uyarı: 50 yaş üzeri herkes risk altında olabilir

Belirti vermeden ilerliyor, geç fark edildiğinde kalıcı görme kaybına yol açabiliyor. Erken teşhis ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları hastalığın kaderini belirliyor.

Diş beyazlatma işlemi kimlere, nasıl yapılmalı? Uzmanından diş beyazlatmada doğru bilinen yanlışlara ilişkin önemli uyarılar

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görev yapan Diş Hekimi Jale Demir, diş beyazlatmada doğru bilinen yanlışlara değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Doğru şekilde diş beyazlatma işlemi nasıl yapılmalı? Diş beyazlatma dişlere zarar verir mi, acıtır mı? Kimlere diş beyazlatma yapılabilir? İşte uzmanından diş beyazlatmada doğru bilinen yanlışlara ilişkin önemli uyarılar.

Uzman: ‘Astım kadınları daha çok etkiliyor’

stımın herkeste ve her yaşta görülebileceğine dikkat çeken Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Didem Özkan, ”Erişkinlerde astım görülme sıklığı yüzde 6-12, çocuklarda yüzde 6-15 oranında değişir. Kız çocuklarında ve kadınlarda daha fazla görülmektedir” dedi.

Hepsini yurttaşlara yedireceklerdi! Adana’da sağlık skandalı: 240 kilosu imha edildi!

Çukurova ilçesindeki fuar alanında gerçekleştirilen Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı’nda gıda mevzuatına uygun olmayan ve düşük fiyatlı gıda satışı yapıldığı yönünde bakanlığa gelen ihbarın Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne bildirilmesi …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir