İsrail yine yardım bekleyenlere saldırdı: 20 Filistinli öldü, 246 kişi yaralandı

İsrail Ordusu Gazze’deki Yardım Bekleyenlere Saldırdı: En Az 20 Ölü, 246 Yaralı Var

Sağlık kaynaklarına göre, İsrail ordusu Gazze Şeridi’nin orta kesimindeki Netzarim Koridoru yakınlarında yardım bekleyenlere saldırı düzenledi. Saldırıda ilk belirlemelere göre, en az 20 Filistinli hayatını kaybetti, 246 kişi yaralandı.

Kıymetli okurlarımız, bu son dakika gelişmesi haberidir. Güncellemeler için lütfen Yeni Şafak uygulamasını akıllı cihazlarınıza indirerek takip edebilirsiniz.

Related Posts

Aşırı sıcaklardan iki kişi yaşamını yitirdi: Bazı kurumlarda tatil ilan edildi

Fransız meteoroloji ajansı Meteo France, aşırı sıcaklar nedeniyle başkent Paris dahil 16 vilayette kırmızı alarm, 68 vilayette ise turuncu alarm verildiğini duyurdu. Ülkede gün içinde hava sıcaklığının en düşük 20, en yüksek 41 derece olması …

‘Elon Musk sınır dışı edilir mi?’ sorusuna Trump’tan skandal cevap: ‘Bakacağız’

Elon Musk’ın yeni parti açıklamasının ardından ABD’de gündem değişti. Trump, Musk’ın sınır dışı edilmesi çağrılarına “inceleyeceğiz” yanıtı verdi ve milyarderi yetki kaybıyla tehdit etti.

‘HTS kayıtları suç sayılmaz’ denildi, dosya kapatıldı! Takipsizlik AYM’ye taşındı

CHP’den istifa edip AKP’ye geçeceği iddialarıyla gündeme gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz hakkında yürütülen ihale yolsuzluğu soruşturmasında savcılık “kovuşturmaya yer yok” dedi. Avukat Deniz Atar, kararın Anayasa Mahkemesi’ne taşındığını açıkladı.

Kulis | YSK, CHP kurultayı davasından rahatsız: Mutlak butlan kararı sistemi bozar, anayasaya aykırı olur

Kulis | YSK, CHP kurultayı davasından rahatsız: Mutlak butlan kararı sistemi bozar, anayasaya aykırı olur

300 yıllık ‘vampir’ turizmi canlandırdı: Herkes o köye akın ediyor

300 yıl önce gömülen bir adam, şimdi köyün kaderini değiştiriyor… Belgrad’a yaklaşık 100 kilometre uzaklıktaki Kisiljevo köyü, bir ‘vampir’ hikayesiyle turistleri büyülüyor.

Trump, Suriye’ye yaptırımları sonlandıran başkanlık kararnamesini imzaladı

ABD Başkanı Donald Trump, ABD’nin Suriye’ye yönelik yaptırımlarını sonlandıran Başkanlık kararnamesini imzaladı. Beyaz Saray’dan yapılan yazılı açıklamada, “Başkan Trump, istikrarlı, birleşik ve kendi içinde ve komşularıyla barış içinde olan bir Suriye’yi desteklemeye kararlı” ifadelerine yer verildi.