Erdoğan’dan, fabrika patlamasında hayatını kaybedenlerin ailelerine ziyaret

Balıkesir’deki Patlamada 8’i Kadın 11 İşçi Hayatını Kaybetti

Balıkesir’de ZSR mühimmat tesisinin kapsül üretimi yapılan bölümünde meydana gelen patlamada 8’i kadın 11 işçi yaşamını yitirdi, 7 işçi yaralandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir’in merkez Karesi ilçesindeki mühimmat fabrikasında meydana gelen patlama ve çökme nedeniyle hayatını kaybeden Muhammet Ergin ve Enes Kırmızı’nın ailelerini ziyaret etti.

AA’nın aktardığına göre; partisinin Balıkesir 8. Olağan İl Kongresi’ne katılmak üzere kentte bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, patlama ve çökme nedeniyle hayatını kaybeden Muhammet Ergin ve Enes Kırmızı’nın ailelerini ziyaret etti.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Ayasofya Camii’nde restorasyon havadan görüntülendi

Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi ana kubbesinde, tarihinin en kapsamlı güçlendirme ve restorasyon çalışması sürüyor. Ana kubbe, yarım kubbeler, minare ve dış yüzeydeki restorasyon çalışmaları havadan görüntülendi.

Esenyurt’ta baba dehşeti: Tartıştığı oğlunu vurdu

Esenyurt’ta bir otelin önünde çıkan tartışmada baba, oğlunu bacağından silahla vurdu. Yaralı hastaneye kaldırılırken, şüpheli baba gözaltına alındı.

İsrail’in bombaları annenin yüreğine düştü… 10 çocuğundan 9’u saldırıda öldü

İsrail bu kez Gazzeli Ela-Hamdi el Neccar çiftinin evini bombaladı. Hamdi el Neccar eşini hastaneye bırakıp geri döndüğünde evleri büyük bir patlamayla yerle bir oldu. Saldırıda ailenin yaşları 12 ile 6 ay arasında değişen 10 çocuğundan dokuzu öldü. Acil servise kendi çocuklarının getirildiğini gören doktor anne sinir krizi geçirdi.

Son Dakika… Ekrem İmamoğlu’ndan tutuklu gençler için çağrı: ‘Devletimizi yönetenlere sesleniyorum…’

Son dakika haberi… CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, tutuklu gençlerin serbest bırakılması için çağrı yaptı.

Kars Çayı’na akaryakıt karıştı

Kars Çayı, akaryakıt karışması sonucu kirlendi.

Fiyatları 5 yılda yüzde 2500 arttı! Kamp tatili hayal oldu

Türkiye’de artık zam gelmeyen şey kalmadı. Yaz döneminin başlamasıyla beraber kampçılar da planlar yapmaya başladı ancak fiyatlar cepleri yakmaya devam ediyor. Kamp yapmanın maliyeti son 5 yılda yüzde 2500 arttı