Ankara’da kadın cinayeti

Ankara Sincan’da bulunan Pınarbaşı Mahallesi’nde yaşanan olayda, 26 Ocak’ta tartıştığı kocası Yücel D. tarafından bıçaklanan Meryem D. maalesef hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Evli çift arasında nedeni bilinmeyen bir tartışma sonucu yaşanan olayda, Yücel D. eşini bıçakladıktan sonra kendisini de boğazından yaraladı.

Olayın ardından Yücel D. hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamayarak hayatını kaybetti, Meryem D. ise hastanede tedavi altına alındı.

Related Posts

İmamoğlu’ndan CHP milletvekillerine mektup

Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP milletvekillerine mektup ve kitapçık yolladı.

Trump, Rusya-Ukrayna Görüşmesi Duyurdu

Trump, Avrupalı liderlerle verimli bir görüşme sonrası Rusya-Ukrayna toplantısını müjdeledi.

İYİ Parti Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi il başkanlarından ‘istifa’ tepkisi

İYİ Parti’nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki 22 il başkanı, Mardin İl Başkanı Süleyman Akar’ın istifasına ilişkin ortak açıklama yaptı. Açıklamada, “İktidarda bulundukları çeyrek asır boyunca, gençleri, çocukları, kadınları, yaşlıları, çalışanları yoklukla ve korkuyla sınamayı alışkanlık haline getiren, demokrasiyi, özgürlükleri milletinden esirgeyen, Cumhuriyet ve kazanımları ile kavgası asla bitmeyen, kısaca, iddia edildiği gibi Türk milletini birleştirmeye değil, parçalayarak yönetmeye çalışan bu anlayışa ne pahasına olursa olsun geçit vermeyeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

Meclis’te beyaz bir torosu ateşe vermişti: Tutuklandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi önünde beyaz bir torosu ateşe veren, ardından polis tarafından gözaltına alınan M.E.F., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Kenan Yıldız’dan dövme cevabı: Günah

Juventus’un genç yıldızı Kenan Yıldız, havaalanında bir hayranının “İmzanı dövme yaptıracağım” demesi üzerine verdiği yanıtla gündem oldu.

Dolmabahçe’deki görüşme dikkat çekmişti: Erdoğan’dan eski bakan Nebati’ye ‘fırça’

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen hafta eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Dolmabahçe’de görüştü. Gündem olan görüşmede, Erdoğan’ın, Mersin’den gelen şikayetleri dile getirerek “Seçim bölgeni ihmal ediyorsun, daha sık git” dediği iddia edildi.