Yolcu otobüsü kazasında 14 kişi yaralandı

Gümüşhane’de Yolcu Otobüsü Kazası: 14 Yaralı Var

Gümüşhane’de meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir yolcu otobüsü istinat duvarına sürterek durabildi ve 14 kişi yaralandı.

Anadolu Ajansı’nın bildirdiğine göre, Bayburt-Gümüşhane kara yolunun Geçit köyü mevkisinde Cemil Bektaş’ın kullandığı otobüs, kar yağışının yol yüzeyini kayganlaştırması sebebiyle istinat duvarına çarparak durabildi.

Kaza sonrasında olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan 14 yolcu ise Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanedeki yaralıları ziyaret ederek basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yaralıların içinde 5 çocuğun da bulunduğunu belirtti.

Vali Baruş, “Doktorlarımıza göre şu an için hayati tehlikesi olan kimse yok. Röntgen sonuçları tamamlandıktan sonra tedavileri sonlanacak gibi görünüyor” dedi.

Kaza hakkında konuşan Baruş, otobüsün yolda kayması sonucu istinat duvarına çarptığını ve ardından bariyerlere çarpmasıyla camların kırıldığını ifade etti. Yolcuların bazılarının cam kırıklarından yaralandığını söyleyen Baruş, “Şükür ki hayati tehlikesi olan kimse yok. Sağlık ekiplerimiz hızla müdahale ederek yaralılara yardımcı oldu” şeklinde konuştu.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Antalya’da Sıcak Hava ile Konyaaltı Sahili Doldu

Antalya’da sıcak hava dalgasıyla sahil doldu. Hava 37, deniz suyu 32 derece. İnsanlar serinlemek için akın etti.

Gazze’de Açlık Faciası

Son 24 saatte 6 kişi açlıktan hayatını kaybetti, can kaybı 133’e ulaştı.

Macron, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Gazze’deki durum hakkında görüştüğünü söyledi

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gazze’deki durum ve iki devletli çözüm konferansı hakkında görüştüğünü duyurdu. Macron, İsraillilerin ve Filistinlilerin barış ve güvenliği için her şeyin yapılması gerektiğini belirtti.

Hendek’te Trafik Kazası: Bir Genç Hayatını Kaybetti

Sakarya’nın Hendek ilçesinde otomobil bariyerlere çarparak kontrolden çıktı, 23 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti.

Sancaktepe’de Beytullah Cin anne ve babasını bıçaklayarak katletti

Sancaktepe’de Beytullah Cin (28), anne ve babasıyla tartışmasının ardından çıkardığı bıçakla ebeveynlerini öldürdü. Baba olay yerinde, anne ise hastanede hayatını kaybetti. Zanlı, kısa sürede yakalandı.

Çaldığı traktörle gezerken yakalandı

Samsun’da çaldığı traktörle şehir merkezinde gezerken şüphe uyandıran B.G, yapılan ihbar sonucu polis tarafından yakalandı.