Antalyalılar Atatürk Parkı Gençlik Merkezi’nde buluşuyor

Antalya’da Gençler, Atatürk Parkı Gençlik Merkezi’nde Buluşuyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, gençlere yönelik projeler kapsamında Atatürk Parkı’nda Gençlik Merkezi’ni ziyarete açtı. Akdeniz ve Toros Dağları manzaralı merkez, üniversite öğrencileri, gençlik toplulukları ve STK’lara buluşma ve etkinlik alanı sunuyor. Son olarak, Akdeniz Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencileri, merkezin terasında erken yılbaşı temalı bir etkinlik düzenledi. Karaoke şarkılarıyla keyifli zaman geçiren öğrenciler, merkezin gençlik liderlerinden projeler hakkında bilgi aldılar. Etkinliğin sonunda öğrencilere Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yeni yıl mesajını içeren hediyeler ve 1 yıllık dijital kütüphane kartı da verildi.

Yeni Projeler Geliyor

Gençlik Merkezi Sorumlusu Tuğçe Güney, merkezin yakında gençlere psikolojik danışmanlık, e-ticaret eğitimleri ve İngilizce konuşma kulüpleri gibi hizmetler sunmaya başlayacağını belirterek, “Gençler, Antalya Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi’nden randevu alarak bu fırsatlardan yararlanabilir” dedi.

İngiliz Dili ve Edebiyatı Araştırma Görevlisi Samiye Sinem Çoban ise merkezi çok beğendiğini ifade ederek, “Böyle güzel bir mekânın gençlere hediye edilmesi çok kıymetli. Speaking Club, film analizi ve gençlik kampı gibi projeler üzerinde çalışıyoruz. Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Related Posts

Sulama kanalına düşen çocuğun imdadına vatandaşlar yetişti: O anlar kamerada

Adana’da sulama kanalına düşen çocuk, çevredekiler tarafından kurtarılırken o anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

4 yaşındaki Leyla Aydemir cinayetinde yeni gelişme! Yargıtay’dan bozma kararı geldi

Ağrı’da 2018 yılında kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in ölümüne ilişkin davada, Yargıtay 1. Ceza Dairesi önemli bir karara imza attı. Mahkeme, 7 sanık hakkında verilen beraat kararını eksik soruşturma gerekçesiyle bozdu.

Ekrem İmamoğlu – Fatih Altaylı’nın Silivri sohbeti

Gazeteci Fatih Altaylı, tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Marmara Cezaevi’ndeki anısını aktardı.

Doğaya boyun eğdiler: Artık böyle evleniyorlar

Filipinler’deki bir kilise, alışılagelmişin dışında bir düğüne sahne oldu. Bir çift, mevsimsel muson yağışları ve tayfunlar nedeniyle sular altında kalan Barasoain Kilisesi’nde şartlara aldırış etmeden evlendi.

Annesini bıçaklayarak öldürdü

Mersin’in Mut ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kişi annesini bıçaklayarak öldürdü.

25 yıllık sessizlik: Avrupa’da kupaya hasretiz

Türk takımları, Galatasaray’ın 2000 yılında kazandığı UEFA Kupası ve Süper Kupa zaferlerinin ardından geçen 25 yılda Avrupa kupalarında büyük bir başarıya daha imza atamadı. En büyük başarı ise 2013’te UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finale çıkan Fenerbahçe’den geldi.