Özel hastanede bebeklere kötü muamele iddiası: İnceleme başlatıldı

İstanbul Özel Hastanesinde Skandal İddialar!

İstanbul’da bulunan bir özel hastanede görev yapan doktor Ali Osman Önder, anne adaylarının erken doğum yapmaları için sosyal medyaya video çektirildiğini iddia etti. Sağlık Bakanlığı, bu iddialar üzerine soruşturma başlattı.

Yeniyüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde doktor olarak çalışan Emrah Ergün ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yeni doğan bebeklere kötü muamele yapıldığını iddia etti.

Doktor, kadınların video çekilmesi için zorlanarak erken doğuma alındığını ve sezaryenle doğum yapmaya zorlandığını, bu duruma karşı çıkmasının tehditlere neden olduğunu iddia etti.

Sağlık Bakanlığı, konuyla ilgili inceleme başlatıldığını duyurarak, “Sosyal medyada bir özel sağlık kuruluşunda çalışan hekimin iddialarını içeren durum, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından titizlikle incelenmektedir. İdari ve hukuki süreçler devam etmektedir. Kamuoyuna duyurulur.” açıklamasında bulundu.

(SOSYAL MEDYA)

Related Posts

Numan Kurtulmuş ve Ömer Çelik’ten ‘Özgür Özel’ açıklaması: ‘Saldırıyı kendimize yapılmış görüyoruz’

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve AKP Sözcüsü Ömer Çelik, TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in cenaze töreni sonrası basın mensuplarına açıklama yaptı.

CHP’den saat 21.00’e çağrı: ‘Özgür Özel’i Ankara’da genel merkezimizde karşılayacağız’

Sırrı Süreyya Önder için AKM’deki törene katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tören çıkışı saldırıya uğradı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Özgür Özel’e yönelik saldırı hakkında soruşturma başlattı. CHP Gençlik Kolları, Özel’i saat 21.00’de Ankara’daki genel merkez binasında karşılama çağrısı yaptı.

Mama hediyeli güzellik yarışması: 26 kedi podyuma çıktı

Tokat’ta, Dünya Veteriner Hekimler Günü kapsamında kedi güzellik yarışması düzenlendi.

Nişanlısını kurtarmak isterken canından oluyordu

Aydın’da intihara kalkışan nişanlısı Adem S.’ye engel olmak isteyen Bahar Y., silahın ateş almasıyla kolundan yaralandı.

Hatimoğulları ve Bakırhan’dan saldırıya uğrayan Özel’e destek: ‘Bu alçakça girişimin amacını da arkasındaki karanlığı da biliyoruz’

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, cenaze töreni ardından saldırıya uğrayan CHP lideri Özgür Özel için geçmiş olsun mesajı yayımladı. Açıklamada; “Acımızın en derin olduğu anda, halkların ortak yasını hedef alan bu alçakça girişimin amacını da arkasındaki karanlığı da biliyoruz. Bu ülkenin onurlu insanları, bu kirli senaryolara teslim olmayacak” denildi.

Ağrı Dağı dünyanın dört bir yanından misafirlerini ağırlıyor

Türkiye’nin en yüksek noktası olan Ağrı Dağı, bu kez dünyanın farklı ülkelerinden gelen yabancı dağcıları ağırladı. Doğa tutkunları 4 bin 600 rakımda kayak yaparak eşsiz bir deneyim yaşadı, ardından zirveye ulaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir