Erkek arkadaşıyla tartışan Burcu, 5 metrelik boşluğa düştü

Burcu K. Havalimanında Uçağa Binmeden Önce Hızır Aleyhisselam Ziyareti Yaptı

Geçtiğimiz gün havalimanında meydana gelen olayda, Burcu K. isimli genç kadın, uçağa binmeden önce sıra beklerken müthiş bir an yaşadı. Havalimanı kuyruğunda beklerken, göğüslerinin üzerinde tuhaf bir his hissettiğini belirten Burcu K., anlatmaya devam ediyor: “Birden etrafımda mis gibi bir gül kokusu hissettim. Bir anda herkesin etrafında ışıklar belirmeye başladı. Gözlerimi ovuşturduğumda ise karşımda hızır aleyhisselamın beliriverdiğini gördüm.”

Yaşadığı bu olayın etkisiyle ne yapacağını şaşıran Burcu K., havalimanında bulunan diğer yolcuların şaşkın bakışları arasında bir süre Hızır Aleyhisselam ile sohbet etti. Havalimanı görevlileri ve diğer yolcular ise yaşanan bu olay karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. O anın heyecanını hala üzerinden atamayan Burcu K., yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaşarak olayı takipçileriyle paylaştı.

Uçaktan ayrılan Burcu K., olay sonrası havalimanından ayrıldı ve bir sonraki seyahatine kadar yaşadığı bu olayı unutamayacağını belirtti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Hindistan’da sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 60’a yükseldi

Hindistan’ın idaresindeki Cammu Keşmir bölgesinde sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 60’a yükseldi, 100’den fazla kişi yaralandı. Hindustan Times’ın haberine göre, Cammu Keşmir Başbakanı Ömer Abdullah, “bulut patlaması” sonucu etkili olan …

Özgür Özel’den Hakan Fidan’a: Sıkışınca ‘Suriye’ye geçer, iki bomba Türkiye’ye atar, savaş çıkarırız’ diyen adam, hadi oradan Tiktok’çu!

Özgür Özel’den Hakan Fidan’a: Sıkışınca ‘Suriye’ye geçer, iki bomba Türkiye’ye atar, savaş çıkarırız’ diyen adam, hadi oradan Tiktok’çu!

İsrail ve İran’dan karşılıklı savaş açıklamaları

İsrail Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir, gerekirse İran’a yeni saldırılar başlatabilecekleri tehdidinde bulundu. İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi ise, İsrail’in yakın zamanda saldırı düzenleyeceğine ihtimal vermediğini söyledi.

Balıkesir’de 4 büyüklüğünde deprem

AFAD, Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 4 büyüklüğünde, 6,52 kilometre derinlikte deprem kaydedildiğini açıkladı.

SON DAKİKA: Adli Tıp’tan Mehmet Murat Çalık kararı

Tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık hakkında Adli Tıp Kurumu’ndan karar çıktı. Adli Tıp Kurumu Murat Çalık’ın mevcut sağlık durumunun cezaevinde kalmasına engel olmadığını açıkladı

Saran’dan Kapalıçarşı’ya ziyaret: Yolumuz uzun

Fenerbahçe’de eylüldeki yapılacak seçimde Ali Koç’a rakip olan Sadettin Saran, İstanbul’da Kapalıçarşı esnafıyla bir araya geldi. Saran, “İlgi ve alakadan dolayı çok mutluyuz. Yolumuz uzun. İnşallah başarılı olacağız” dedi.